Samarbete Greenfee

Samarbete Greenfee

Rabatter på andra klubbar

Inför säsongen 2024 har vi tillsammans med Boa GK, Olofström och Älmhults GK ingått ett samarbetsavtal som gäller våra fullvärdiga medlemmar i resp klubb (medlem som ej betalar greenfee på sin hemmaklubb) att spela fritt alla dagar efter 14:00. Erbjudandet gäller max 2 fyrbollar per sällskap och dag.

Som fullvärdig medlem får du spela på Sydpoolens utbyte med andra klubbar. Gäller helgfria vardagar om inget annat anges.

Klubbarna bestämmer själv greenfeen och om det ska gälla även lördag, söndag och helgdag efter kl. 13.00. Därför kan greenfeen och tider det gäller variera något från klubb till klubb.

OBS!

  • Medlem som betalar någon form av greenfee på hemmaklubben (”greenfeemedlem”), har ej rätt att spela till sydpoolenrabatt.
  • Medlem som helger betalar någon form av greenfee på hemmaklubben (”vardagsmedlem”) har ej rätt till sydpoolenrabatt på helger.

350-klubben, Bosjökloster, Degeberga och Wittsjö helgfri måndag – fredag. Gäller för fullvärdiga medlemmar. Senior 350 kr, junior 100 kr.

Degeberga betalar du ingen greenfee när du deltar i deras tävlingar och inte de när de deltar i våra tävlingar.

Sölvesborgs Tävlingsvecka 9/7 - 14/7 betalar du ingen tävlings greenfee utan endast startavgiften på 150:-

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår